Follow us

В този раздел са описани начините, по които “ЕКАРЧАРДЖЪР” ЕООД собственик на онлайн магазин https://ecarcharger.store/ събира, обработва и използва информацията за своите клиенти и потребители, посещаващи уебстраницата https://ecarcharger.store/ Публикуваната в този раздел политика за поверителност се прилага единствено за тази уебстраница. “ЕКАРЧАРДЖЪР” ЕООД не носи отговорност за политиките във връзка с лични данни на уебстраници, собственост на трети лица и администрирани от трети лица.

Aдминистратор на лични даннни и координати за връзка с него.

Администратор на личните данни е „ЕКАРЧАРДЖЪР“ ЕООД, дружество със седалище и адрес на управление в България, област София, гр. София, община Столична, район Подуяне, ж.к. Хаджи Димитър, ул. Найден Георгиев 43, вх.1, ет.3, ап5., вписано в търговски регистър на България с ЕИК 204166480. Длъжностно лице за защита на личните данни е управителят Стефан Илиев. Можете да се свържете с адмистратора на лични данни на посочения по-горе адрес, на телефон 0877 55 71 79 или на и-мейл адрес https://ecarcharger.store/

Поверителност, предназначние и цели на обработването на личните данни

„ЕКАРЧАРДЖЪР“ събира и обработва данни за потребителите и своите клиенти, за да може да предостави по-добро обслужване и да достави поръчаните стоки успешно на свойте клиенти.”ЕКАРЧАРДЖЪР” ЕООД, събира лични данни като: две имена, електронен адрес (имейл), телефонен номер, адрес за доставка, което означава населено място и улица с номер. Личните данни, които попълвате в интернет магазин https://ecarcharger.store/ при регистрация или финализиране на поръчка ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – обработка на поръчки, изпращане на информационен бюлетин (ако сте дали своето съгласие) и връзка с Вас, в случай на възникнали проблеми, свързани с изпълнението на Вашата поръчка. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни противозаконно на трети лица или използвани за цели, различни от долуописаните. Потребителският акаунт и данните в него могат да бъдат изтрити при желание от страна на потребителя. Използването на уеб сайт https://ecarcharger.store/ е безплатно и не е нужна регистрация и предоставяне на данни от всеки потребител.

Лични данни могат да се попълват в онлайн магазин https://ecarcharger.store/ в следните случаи:

Потребители и клиенти на уебсайта поръчват стоки спрямо механизма за работа на магазина, като за финализиране на поръчката в кошницата, попълнят свойте: две имена, имейл адрес, телефон за връзка, адрес за доставка, населено място и неговият пощенски код.
Потребители и клиенти на уебсайта правят своя доброволна регистрация в системата на магазина, като задължителните полета за попълване са: две имена, имейл адрес, телефон за връзка, адрес, населено място, страна, област и парола (която е абсолютно конфиденциална и никой освен регистриращият се потребител няма достъп до нея). Други лични данни при регистрация на нов потребител за допълнителна информация, която може да бъде попълнениа доброволно. Такава е: факс, име на фирма, допълнение към адреса и пощенски код. Когато се извършва нова регистрация на потребител има възможност за доброволно записване за информациония бюлетин на дружеството.
Когато потребители и клиенти на онлайн магазин https://ecarcharger.store/ използват формата за контакт: https://ecarcharger.store/контакти/ е необходимо да бъдат въведени две имена и имейл за обратна връзка.
Когато потребители и клиенти на онлайн магазин https://ecarcharger.store/ извършват доброволно записване (абониране) за информационния бюлетин на дружеството ако е предоставена такава възможност в уебсайта с цел да получат допълнителна отстъпка на непромоционални продукти, които са описани в общите условия на сайта в раздел купони и ваучери за отстъпка.

Информация за трети лица партньори на онлайн магазин https://ecarcharger.store/

За да доставим поръчаните продукти от нашия сайт, ние работим с куриерска фирма Speedy за цяла България. За целта е необходимо да им предоставим информация за поръчката включваща: две имена, телефон за връзка, населено място, адрес за доставка и всяка допълваща информация оставена от клиента, отнасяща се за адреса за доставка.

За да функционира правилно нашият уебсайт и за да подобряваме постоянно качеството на предлаганите продукти, ние използваме следните програми и уеб решения, които биха могли да получат достъп до Вашия IP адрес и анализират Вашето поведение при престоя на уебстраницата без това да Ви идентифицира като физическо лице: Google Webmaster tool, Google Analytics и Facebook. В случай, че не сте съгласни с тези условия, няма как да използвате нашия сайт пълноценно и не би следвало да го използвате занапред.

Съгласие
За да обработваме Вашите лични данни, Вие трябва да сте дали Вашето съгласие, като сте поставили задължителна отметка, че сте запознати с политиката ни за защита на личните данни и я приемате. Тази отметка присъства на страниците в които попълвате лични данни. Oбработването на лични данни е необходимо за целите на легитимните интереси на администратора и на трети страни, които са партньори на https://ecarcharger.store/ и са описани в настоящите условията за защита на личните данни.

Срокове за съхранение на лични данни
Личните Ви данни за всички поръчки, които са доставени успешно е 2 години. След изтичането на този срок личните Ви данни ще бъдат анонимизирани успешно. Всички потребителски профили, в които не е било достъпвано за повече от 18 месеца ще бъдат автоматично изтривани от системата ни.

Права според GDPR

Съгласно Общия регламен за защита на личните данни, Вие, като субект на събиране и обработка на лични данни, имате право да упражните посочените по-долу Ваши права.

Право да изисквате от нас достъп до администрираните от нас Ваши лични данни ако имате въведени такива в системата, като сте извършили поръчка, регистриран потребител сте, изпращали сте ни имейл чрез формата за контанкт или от Ваш личен имейл или сте се абонирали за електронния ни бюлетин.
Право тази информация да бъде радактирана ако смятате, че има допусната грешка в събраните за Вас лични данни, като трябва да посочите верните според Вас данни.
Право да изисквате изтриване на Вашите лични данни или ограничаване на обработването на лични данни на посочените контакти за връзка с администратора на лични данни.
Право на възражение – по всяко време може да възразите срещу обработката на личните Ви данни.
Имате право на жалба до Комисия за защита на личните данни, която се подава във форма и с реквизити съгласно установеното в закона.

Сигурна криптирана връзка

С цел защита на Вашите лични данни онлайн магазин за подаръци https://ecarcharger.store/ използва крипирана връзка за зареждане чрез SSL сертификат Let’s Encrypt

Политика за Бисквитки

Възможно е да бъде събирана и обработвана информация за посещенията Ви на тази уебстраница, като например информация за това от кой уебсайт идвате, какви търсения извършвате и т.н. Тази информация ще бъде използвана за подобряване съдържанието на уебстраницата и за статистически цели. Възможно е за този процес да бъдат инсталирани „бисквитки“, които събират определена информация.„Бисквитка“ е малък информационен елемент, изпращан до браузъра Ви и съхраняван в твърдия диск на компютъра Ви. Бисквитките не увреждат компютъра Ви. Можете да настроите браузъра си да Ви уведомява, когато получите „бисквитка“, което ще Ви позволи да решите дали искате да я приемете или не.

0